Ples ŠD 17.2.2023

27.02.2023 10:47

V pátek 17.2.2023 se uskutečnil na naší škole v pořadí již 21. ples školní družiny. Po tříleté odmlce jsme se tak mohli vrátit k naší letité tradici.

Tanečním sálem se stala v tomto roce tělocvična malé školy. Do sálu vcházeli od 16:30 okouzlující tanečnice a tanečníci, napočítali jsme jich celkem 130. Rodiče opustili v 17:00 školu a my jsme mohli začít s naším programem.

A program večera byl opravdu pestrý a jen tak tak jsme vše naplánované stihli. Po zahájení plesu následovala pánská a dámská volenka, zopakovali jsme si společně všechny známé tance, naučili jsme se nový tanec, shlédli jsme předtančení dětského tanečního páru z taneční školy v Pardubicích a předtančení děvčat z dramatického kroužku ZUŠ Luže pod vedením paní učitelky J. Hrubé, následovala soutěž o nejlepší tanečnici a tanečníka, soutěž tanečních párů, volba královny a krále letošního plesu a losování hlavní tomboly. Náš společný večer končil rozdáváním malé tomboly a ve 20:45 si účastníky plesu odvedli rodiče domů. Děti si odnesly spoustu cen z tomboly, ale především nezapomenutelné zážitky z večera.

Děkujeme všem, kteří nám s touto akcí pomáhali. Poděkování patří panu řediteli ze ZUŠ M. Jirovskému za skvělou hudbu. Paní P. Pitrové za fotografování v průběhu celého večera. Panu učiteli B. Bezdíčkovi za natáčení, učitelkám, asistentkám, kuchařkám, uklízečkám,…

Velké poděkování patří hlavně rodičům žáků školní družiny a sponzorům za bohatou tombolu.

Své malé tanečnice a tanečníky uvidíte co nejdříve na fotografiích z plesu, které najdete na stránkách naší družiny a následně bude zhotoven i záznam celého večera.

TANEČNICE PLESU:

1. M. Šmejdová

2. D. Peřinová

3. A. Sýsová

TANEČNÍK PLESU:

1. Z. Drbal

2. P. Remeš

3. T.Popilka

 

TANEČNÍ PÁR:

1. K. Frenclová a J. Havlík

2. N. Pavlasová a B. Frydrych

3. M. Ceplová a N. Boháč

 

KRÁLOVNA PLESU: L. Zachová

KRÁL PLESU: L. Lauro