Ples školní družiny 16.2.2024

01.03.2024 18:18

 

Dne 16.2.2024 se naše tělocvična na malé škole proměnila v taneční sál. Konal se tu dnešní večer v pořadí už dvacátý druhý ples školní družiny, tentokrát Květinkový ples.

Do sálu se svojí vstupenkou začala od 16:30 vstupovat řada tanečnic a tanečníků. Jejich krásné oblečení a doplňky nám doslova braly dech. Sešlo se tu přibližně 120 dětí. 

Program večera byl podobný tomu minulému plesu – pánská a dámská volenka, promenáda, volný tanec, předtančení, soutěž tanečnic a tanečníků, soutěž tanečních párů, volba královny a krále plesu, losování hlavní tomboly.

Zatančili jsme si polku, valčík, boky, ptáčka, makarénu,aram-sam, rockenroll, čokoládu. Pochvala patří všem dětem, které se plesu zúčastnily – jejich společenské chování bylo bez chybičky. Všichni společně jsme si užili krásný taneční večer a již nyní se těšíme na rok 2025. Rozešli jsme se okolo 21:00.

Děkujeme všem, kteří nám s touto akcí pomohli. Děkujeme zároveň všem rodičům dětí ze ŠD a sponzorům, kteří se postarali o bohatou tombolu. Jste úžasní. Rodiče dětí nemohli být přítomní akce, v nejbližší době však najdou na stránkách školy nejenom fotografie z plesu, ale i sestřih záznamu z celého večera. 


 

    Tanečnice plesu:                     Tanečník plesu:

  1. T. Doskočilová                      1. E. Novák
  2. N. Vlačihová                         2. D. Novák
  3. K. Maixnerová                       3. M. Tesař

 

 

Taneční pár plesu:

  1. K. Frenclová a B. Frydrych
  2. A. Javůrková a D. Routner
  3. T. Svobodová a Š. Zelinka

 

 

    Královna plesu:                         Král plesu:

     N. Routnerová                         L. Štursa