BADMINTON – turnaj jednotlivců na I.stupni

03.04.2020 14:59

     V úterý 25.února 2020 se v tělocvičně na I.stupni ZŠ v Luži uskutečnilo další kolo naší „badmintonové“ tour;)…tentokrát v kategorii „jednotlivců“ dětí 3. – 5. ročníku. Přihlásilo se 15 sportovců, kteří byli rozděleni spravedlivým losem našich školních asistentek do 4 skupin.Ve skupinách se odehrály zápasy systémem „každý s každým“ a to na jeden set do 15_cti bodů.…poté vykrystalizovalo pořadí ve skupinách, které bylo klíčem k rozdělení do „pavouka“, do kterého postoupili všichni ze skupin. Zde se už hrálo „vyřazovacím“ způsobem. Celý turnaj měl výbornou atmosféru, o kterou se postarali nejen „borci na hřišti“ svými strhujícími výkony!!;))…ale zejména „fanoušci“, bez kterých by to nebylo ono….moc děkujeme dětem ze družiny, které spolu se svými paními učitelkami perfektně povzbuzovaly!!;)) Nemenší poděkování si zaslouží i „dva hlavní“ rozhodčí, kteří bravurně všech 36 zápasů!! odsoudcovali – byli to Aleš Svoboda a Marek Richter, kluci díky!!;)) Děti si užily odpoledne plné pohybu a těch  správných sportovních emocí!!;))….výsledek není až tak důležitý, ale pro pořádek!!;))…na naší škole to momentálně nejlépe umí tito žáci;)….

   1. místo -   Denisa Malíková

   2.místo -   Míša Máslová

   3.místo -   Tomáš Baťa

   Takže gratulace vítězům….ale pochvala  i těm dalším, kteří se nebojí hýbat!!;))…jsou to tyto děti z našeho I.stupně -  Amálie Pešoutová ( ta byla na 4.místě!!;))….), Luboš Chadima, Anežka Poslušná, Filip Do, Anna Svobodová, Klara Gardhamová, Denis Gábor, Tomáš Zlesák, Jiří Veselý, Míša Teplá, David Bačík a Natálka Lišková.

FOTO ZDE                                                                                                            J.Hoffman