VÁNOČNÍ TURNAJ V BADMINTONU

12.01.2020 01:06

  Závěr roku 2019 byl na I. stupni opět ve znamení sportu – dne 17.12. se konal v tělocvičně místo tradičního turnaje v košíkové  „pokusně“ 1.ročník „Vánočního turnaje v badmintonu“ žáků 3. – 5.ročníku ( čtyřhry ). Přihlásilo se celkem 12 dvojic, které byly rozděleny do tří skupin po čtyřech. Ve skupinách hrál „každý s každým“, poté už přišly na řadu vyřazovací zápasy v „pavouku“.  Turnaj měl zajímavý průběh a ve finále se nakonec utkala „favorizovaná“ dvojice páťáků Denisa Malíková - Tomáš Baťa s „překvapením“ turnaje…totiž s dvojicí třeťáčků Anežka Poslušná – Anna Svobodová. A jak to celé dopadlo?? 

1.místo: Denisa Malíková – Tomáš Baťa

2.místo: Anežka Poslušná – Anna Svobodová

3.místo:Tomáš Zlesák – Luboš  Chadima   

     ….turnaj se moc vydařil, gratulace vítězům a pochvala všem, kteří hráli a snažili se podat co nejlepší výkony!!;))….byli to tito sportovci:

…Míša Máslová – Terezie Macková, Míša Teplá – Pavel Křepelka, Simona Kaňková – Lenka Drábková, Sára Melckenbeeck – Anička Pešoutová, Lukáš Jan Gábor – Martin Demeter, David Bačík – Jirka Demeter, Jan Gábor – Alex Giňa ( 4.místo!!:))…), Denis Gábor – Kuba Kokeš, Amálka Pešoutová – Natálie Lišková…


  A nashledanou na turnaji   j e d n o t l i v c ů v únoru !!!! ;))       J.H.

Foto zde.