Mc Donald´s Cup – okresní kolo kategorie A a B ( 26.4. a 2.5.2023 )

10.05.2023 23:05

             Mc Donald´s Cup – okresní kolo kategorie A a B ( 26.4. a 2.5.2023 )

 

 Letošní jaro je opět ve znamení fotbalových turnajů žáků I.stupně. Naše škola postavila družstva v obou kategoriích – tedy A ( 1. – 3. ročník ) a B ( 4. – 5. ročník ) a letos se nám dařilo….;)  Konala se rovnou okresní kola – dne 26.4. se sehrál turnaj kategorie B a 2.5. bojovali mladší kluci z kategorie A . Oba turnaje se konaly v Chrudimi na umělé trávě stadionu AFK. Ve starší kategorii se utkalo 14 družstev, v mladší 11. Naši se opravdu neztratili, starší vyhráli ve skupině 2 zápasy a 1 prohráli. Mladší svou skupinu suverénně vyhráli. Starší pak celkově obsadili 5. – 8.místo. Mladší dokonce přivezli pohár za krásné 3.místo!!....;)…lepší bylo už jen Hlinsko a Chrudim, která celý turnaj vyhrála a postoupila do krajského finále. Takže všem velká pochvala za dobrou reprezentaci školy a přání, aby jim chuť do fotbalu vydržela co nejdéle!!....;)

A kdo nás reprezentoval?

Mladší kategorie : David Vodička, Honza Staněk, Jan Havlík, Benjamín Frydrych, Matěj Pitra, Patrik Gábor, Kuba Tomeš, Tobias Novotný, Kryštof Javůrek a Filip Bulva.

Starší kategorie : Matyáš Záleský, Tadeáš Lacman, Šimon Maixner, Matouš Podolský, Vojta Novotný, Tobiáš Trunec, Vojta Hrnčál, Standa Čáslavka, Pepa Koukal, Tonda Havlík a Petr Gábor.       

 

FOTO ZDE                                                                                           J.H.