VALENTÝNSKÝ PLES ŠD – 12.2. 2016

19.02.2016 12:13

 

V pátek 12.2.2016 se na naší škole konal  tradiční ples ŠD, již šestnáctý v pořadí. Ples byl připraven jako valentýnský, protože v neděli byl svátek Sv. Valentýna. Sál byl vyzdoben srdíčky různých tvarů a velikostí. Do našeho tanečního sálu okolo sedmnácté hodiny vstoupilo asi sto krásných tanečnic a tanečníků. Slečny se oblékly do plesových šatů, měly krásné účesy a nechybělo jim ani slavnostní nalíčení. Chlapci měli košile, saka, nebo dokonce i celý pánský oblek.

            V programu bylo na úvod zařazeno předtančení, o které se nám postaral náš bývalý žák školy J. Jiráň a R. Rabasová. Následovala pánská volenka, dámská volenka, taneční soutěž párů (4 soutěžní tance), soutěž tanečnic a tanečníků, volba královny a krále plesu, nechyběl ani volný tanec, opakování známých tanců z předchozích let a v závěru proběhlo losování velké tomboly. Našeho známého hudebníka Pavla vystřídal Standa, který se nám postaral o skvělou hudbu i zábavu. Ples končil okolo 21. hodiny, kdy si své děti odvedli rodiče domů.

            Děkujeme ještě jednou všem rodičům žáků ŠD a sponzorům, kteří se letos postarali o výjimečně bohatou tombolu. Doufáme, že se nám podařilo pro děti uspořádat ples, na který budou rády vzpomínat a již nyní se těší na tuto akci v příštím roce.

 

Tanečnice 2016                                 Tanečník 2016

1. Monika Zárubová                          1. Tomáš Koukal

2. Simona Truncová                          2. Štěpán Tefr

3. Eliška Richterová                           3. Lukáš Malinský

 

Taneční pár plesu 2016

1. Vilma Drahošová a Štěpán Tefr

2. Veronika Pešinová a Tomáš Zlesák

3. Rozálie Podolská a Filip Černý

 

KRÁLOVNA PLESU: Sára Zemanová

KRÁL PLESU: Matyáš Melckenbeeck              Foto viz ZDE.